Nicholas Vreeland i els arbres

Nicholas Vreeland, nascut a Geneve el 1955 és fill d’uns pares americans que eren diplomàtics. De jove es va convertí al budisme, però mai ha deixat de ser fotògraf, fins i tot com a monjo del monestir de Rato a l’Índia. Quan es convertir en l’abat del monestir, el mateix Dalai-Lama va demanar-li que fes de pont entre Orient i Occident i per aquest motiu viu a mig camí entre els Estats Units i l’Índia.

D’altra part, és el protagonista del film del 2014: “Un monjo amb càmera” dirigit per Guido Santi i Tina Mancave. En aquesta interessant pel·lícula s’explica el seu recorregut vital que el va portar de ser un fotògraf de prestigi a convertir-se en un monjo budista tibetà.

A la seva web:nicholasvreeland.com es pot gaudir del seu treball fotogràfic i conèixer la seva activitat com a monjo. De tant en tant, entre les seves fotografies ens apareixen arbres. Quan Nicholas Vreeland fotografia arbres, és com si cerques la seva estructura, talment  com si desitgés retratar la seva essència o la seva ànima.Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>