El “Palo borracho” de Mataró és mort i caldrà plantar-ne un nou exemplar

L’Amèlia, una bona amiga de Mataró, m’escriu per dir-me que el “Palo borratxo” és tècnicament mort.  Es tracta d’un l’arbre del “chaco” sudamericà plantat en una rotonda de l’entrada de Mataró i del qual vam parlar el 18 de gener d’enguany.

També m’adjunta una informació de la revista Capgros (www.capgros.com) on s’explica que en els darrers mesos els tècnics de manteniment de l’Ajuntament de Mataró i de la Jardineria Sala Dalmau han comprovat l’estat de l’arrelament de l’arbre i han confirmat que l’arbre està tècnicament mort, per la qual cosa s’haurà de substituir per un nou exemplar de la mateixa espècie. La substitució de l’arbre no tindrà cap cost perquè forma part de la garantia “al 100%” de l’empresa que ha plantat l’arbre. També s’esmenta que  l’arbre no ve de l’Argentina sinó que forma part del catàleg del viver.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>