Postals forestals d’estiu I: Arte Sella

Ara que s’acaba l’estiu voldria compartir amb vosaltres algunes imatges d’aquests dies calurosos que ja comencem a deixar enrera. A diferència d’altres entrades d’aquest blog, donaré més protagonisme a les imatges.

Primer de tot, us parlaré, breument, de l’exposició d’art permanent (www.artesella.it) que hi ha enmig d’un bosc a la vall del Sella, la qual és  tributària de la Valsugana (Trentino, Itàlia). Feia molts anys que no visitava aquest espai. El canvi més notable és que s’ha professionalitzat: ara es cobra entrada, hi ha un centre d’informació amb la consegüent botiga de records i també s’ha creat una exposició permanent d’obres d’art al mig del bosc.


Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>